Δημήτρης Ζέρβας

Ο Ζέρβας Δημήτρης αποφοίτησε από την σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης το 1990. Συνέχισε τις σπουδές του στο Canterbury Business School του University of Kent και το 1991 έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού Masters of Arts in Management Science.

Είναι στέλεχος με πολυετή & σημαντική εμπειρία σε εμπορικές διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές και Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών και ευρύτερα στον χώρο της Βιομηχανίας Ταχέως Καταναλωτικών Προϊόντων (FMCG) και του Retail. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως το 1994, σαν Graduate Trainee και στην συνέχεια ανέλαβε διάφορες θέσεις εμπορικής ευθύνης στα 18 συνολικά χρόνια που παρέμεινε στην εταιρία. Αποχώρησε από την Coca Cola 3E το 2012 , από την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Οργανωμένου Λιανεμπορίου μια θέση που κατείχε επί 6 χρόνια σαν επικεφαλής μιας ομάδας 170 ατόμων που διαχειριζόταν το 50% του κύκλου εργασιών της εταιρίας. Από το 2013 έως το Φεβρουάριο του 2016 κατείχε την θέση του Εμπορικού Διευθυντή στη Creta Farms A.E, μια εταιρία αμιγώς Ελληνική, leader στον χώρο της Αλλαντοβιομηχανίας.

Εκτός από το ΤΕΕ, είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανικών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ) και του ECR Greece. Τέλος, ο Δημήτρης είναι πατέρας δυο κοριτσιών που ζουν και μεγαλώνουν στα Χανιά.